Cateva cuvinte despre mine:

nicu glogogeanu fotograf profesionist Craiova

Ma numesc Nicu Glogogeanu sunt fotograf profesionist de Eveniment. Despre ce semnifica fotografia in viata mea sunt multe de spus dar in cateva cuvinte ar fi pasiune, fericire, socializare si multa determinare. Imi place sa pun suflet in tot ceea ce fac. Nu pot sa cant, sa pictez si nu stiu sa scriu ce simt, asa ca nu imi ramane decat fotografia, pentru a-mi exprima sentimentele.

Cea mai mare parte a activitatii de fotograf o realizez in Craiova si imprejurimi, dar ma deplasez cu placere si in alte orase din tara sau oriunde altundeva.

Atunci cand cauti un fotograf in Craiova, un fotograf cu experienta pentru nunta ta, sau pur si simplu doresti sa imortalizezi un eveniment important, contacteaza-ma cu incredere.

O fotografie valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte, dar ca sa nu mai lungesc vorba, va invit sa vizualizati portofoliul meu personal.
     "Cu ochii minții vizualizez cum o anumită priveliște sau un anumit sentiment ar putea fi imortalizat pe hârtie. Dacă această viziune mă incită, există o șansă mare ca acea prieliște sau sentiment să se transforme într-o fotografie bună. Este ceva intuitiv, care vine dintr-o lungă practică."